Известие

Collapse
No announcement yet.

НАВИГАЦИЯ ЗА 166-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• НАВИГАЦИЯ ЗА 166-ца

Зравйте,драги Алфисти!!!Искам да ви попитам,от къде да си купя дискета за навигация на български за 166-ца!

Първоначално публикувано от sharkbg Покажи съобщение
    Зравйте,драги Алфисти!!!Искам да ви попитам,от къде да си купя дискета за навигация на български за 166-ца!

Такова нещо никога не е имало, няма и няма да има. Така че няма как и да си го купиш.

Приеми фактите.
    Volvo XC90 D5 '06
    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

виж диск мое си купиш
      sigpicАлфа Ромео 166 2.0 16в тс - зелената красавица

Comment

Добре де за диск ставаше на въпрос!А от къде мога да го купя или от някъде да го сваля от интернет!!!

Comment

Ти му говориш, то ти приказва. Май нещо такова се получава.
          Last edited by old alfist; d.m.y г., 22:15.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Добре де за диск ставаше на въпрос!А от къде мога да го купя или от някъде да го сваля от интернет!!!
            Абе колега земи прочети малко бре ! Няма да намериш такова чудо никъде , ако все пак откриеш звънкай !!!
            Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Аз не знам тая търсачка горе за какво е сложена .. може да не съм писал по темите , но съм прочел поне 2 , в които се обсъжда този въпрос и са се остановили 2 неща - няма работеща навигация на 166 (не знам дали останалите модели имат) а дори да има е адски бавна и дразнеща (това е което съм чел да споделят колеги , имащи въпросната екстра) И за цялата разправия по-добре си купете преносима .. точно може да я ползвате и в друг автомобил ако се наложи
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
              Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                ......... няма работеща навигация на 166 (не знам дали останалите модели имат) а дори да има е адски бавна и дразнеща (това е което съм чел да споделят колеги , имащи въпросната екстра) И за цялата разправия по-добре си купете преносима .. точно може да я ползвате и в друг автомобил ако се наложи
                Браво Емо, вместо да се правят на интересни, така и така пишат, да бяха му казали на колегата.
                sigpic
                SCUDERIA ITALIA
                BMW 5-er
                BMW 7-er
                Fiat GP

Comment

Колега, за тази навигация няма карта на България дори и на патагонски, камо ли на български. Вградените навигации в съвременните автомобили работят с карти на големи производители (НавТек в нашия случай) и не могат да четат нищо, което се сваля от нета. Ето защо, Пинко обича да казва, че навигацията става само да си подпираш с нея балконската врата лятно време. Аз примерно имам оригинален диск, който има някакви карти за Западна Европа, които не съм пробвал, защото не съм имал път натам, но дори и да имам, повече бих се доверил на последните версии на IGo, които имам в телефона, отколкото на карта отпреди 7 години. Освен това, телефонът ми говори на чист български

П.П. Не се сърди на колегите, че реагират остро, но това е 101-вата тема по този въпрос. Просто се разрови с търсачката и ще откриеш 2-3 теми, в които е изписано всичко по този въпрос. Имаше и някакви басове, че имало карта на България, но накрая човекът призна, че са му дали грешна информация. В една от темите има постнат дори email от NavTeq, с който отговарят на запитване на колега от форума.
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                  Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

В крайна сметка какво - навигацията само прави компания на ченджъра в багажника ?

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                      В крайна сметка какво - навигацията само прави компания на ченджъра в багажника ?
                      Ами едното е момиче, а другото - момче. Може и нещо друго да правят там отзад, в тъмното
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

и какво в крайна сметка няма навигация за Бг.Еми за какво го пишат като екстра тогава,като не може да се ползва?????

Comment

и какво в крайна сметка няма навигация за Бг.Еми за какво го пишат като екстра тогава,като не може да се ползва?????
                          За цена

Comment

Добър ден ... Все пак ако закъсаш в зоната на здрача , навигацията ще ти покаже географската дължина и ширина и ще насочиш спасителите си (да не се случва) ...
                            sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Working...
                            X